Legea Bugetului de stat a fost publicata, joi, in Monitorul Oficial, impreuna cu decretul de promulgare semnat de presedintele Traian Basescu, proiectul fiind semnat de presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea si de vicepresedintele Senatului, Cristian Dumitrescu.

Legea Bugetului de stat pe anul viitor prevede venituri de 100 de miliarde de lei si cheltuieli de 119, 25 miliarde de lei, cu un deficit de 18,32 miliarde de lei.

Potrivit MEDIAFAX, Cristian Dumitrescu a semnat legea bugetului de stat in numele presedintelui Senatului, alaturi de Valeriu Zgonea, pe 18 decembrie.

Presedintele Traian Basescu a anuntat, miercuri, ca a promulgat bugetul de stat pe anul 2014.

Anterior, premierul Victor Ponta declara ca introducerea accizei de 7 eurocenti va fi amanata cu trei luni, pana la 31 martie 2014, la carburanti, iar presedintele Traian Basescu va trimite, miercuri, la Monitorul Oficial decretul de promulgare a bugetului de stat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.