Liderii USL nu s-au inteles, la intalnirea de miercuri, pe subiectele legate de comasarea muzeelor si de OUG privind desemnarea unei conduceri interimare la TVR, potrivit unor surse din USL, care au precizat ca ministrii liberali nu vor semna o OUG privind TVR.

Premierul Victor Ponta a plecat de la sediul PNL, unde a stat mai putin de jumatate de ora, transmite MEDIAFAX.

Anterior, premierul nu ajunsese la un acord cu ministrii liberali legat de situatia de la TVR si a decis, astfel, sa plece la sediul PNL pentru a discuta cu presedintele Crin Antonescu.

Liderii PNL insista pentru continuarea procedurii parlamentare in cazul numirii conducerii interimare a TVR, dar si pentru renuntarea la initiativa de comasare a Muzeului Taranului Roman cu Muzeul Satului.

La pranz, presedintele PNL, Crin Antonescu, si presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, au avut o intalnire la sediul USL.

Sedinta de Guvern trebuia sa inceapa de acum trei ore.

Inaintea amanarii sedintei de Guvern, Ponta a declarat ca isi mentine decizia ca Guvernul sa adopte, miercuri, o Ordonanta de urgenta care sa permita Birourilor Reunite ale Parlamentului sa numeasca o conducere interimara la TVR, aratand ca nu exista o alta solutie.

Intrebat daca aceasta decizie mai poate fi luata in cazul in care ministrii liberali se opun, Ponta a raspuns" Nu se pune problema".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.