Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, miercuri, ca sunt discutii referitoare la participarea PC la europarlamentare pe listele PSD, iar o decizie ar putea fi luata in ianuarie, deocamdata decizia conservatorilor fiind de a merge singuri la aceste alegeri, insa "nimic nu este exclus".

Intrebat daca PC va merge la europarlamentare pe listele PSD, Constantin a spus: "Va referiti la declaratia domnului Ponta, eu apreciez si o consider o mana intinsa si apreciez acest lucru. In momentul de fata, avem o decizie a Consiliului National, vom analiza, sunt discutii, nu le ascund, vor continua discutiile si vom vedea la ce concluzie vom ajunge probabil in luna ianuarie".

Potrivit MEDIAFAX, Constantin a adaugat ca decizia Consiliului National al PC este de participare individuala pe liste la europarlamentare, insa nimic nu este exclus.

"Vom vedea. Ca sa ma exprim ca domnul prim-ministru, nimic nu e exclus", a spus liderul PC.

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, luni, ca PNL a propus PSD ca cele doua formatiuni sa candideze impreuna la europarlamentarele din 2014, el precizand ca social-democratii vor lua o decizie si ca nu exclud nici o alianta cu PC la alegerile pentru PE.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.