Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, miercuri, ca ideea liderului PNL ca USL sa comunice printr-un purtator de cuvant este profund gresita, deoarece reprezinta, din punct de vedere simbolic si politic, urgentarea unei fracturi mult mai severe in USL.

"Ideea pe care domnul Antonescu a enuntat-o ieri, ca de acum incolo, la nivel de USL, sa se vorbeasca printr-un asa-zis purtator de cuvant mi se pare profund gresita. Ea, din punct de vedere simbolic si din punct de vedere politic, reprezinta practic urgentarea unei fracturi mult mai severe in USL", a spus Geoana, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat ca orice declaratie de acest gen, orice gest si orice simbol mai mare sau mai mic accelereaza o rezerva tot mai pronuntata cu privire la comportamentul pe care Crin Antonescu l-a ar avea daca ar ajunge la Cotroceni.

"Si nu puteam sa nu ma gandesc - si nu putem sa nu ne gandim si cred ca toti colegii din PSD si publicul romanesc in sens larg - daca acum se comporta Crin Antonescu cu noi si cu Victor Ponta in acest fel, inchipuiti-va cum s-ar comporta daca ar ajunge la Cotroceni", a spus Geoana.

El a precizat ca ar fi o solutie interesanta daca Antonescu ar propune un nou candidat al USL la Presedintie, in locul sau.

"Daca ieri a propus un purtator de cuvant la USL, poate propune un nou candidat la Presedintie din partea USL, ceea ce poate ca ar fi o solutie interesanta", a spus Geoana.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti seara, referindu-se la acuzatiile reciproce dintre el si Victor Ponta, ca "este indecent" sa mai pozeze in cuplu politic in fata cetatenilor, iar conferinte de presa impreuna nu vor mai face, cerand premierului sa desemneze un purtator de cuvant al USL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.