Presedintele Traian Basescu l-a felicitat, marti, pe Toni Grebla pentru numirea in functia de judecator al Curtii Constitutionale, apreciind ca prezenta acestuia in cadrul institutiei este "un castig" pentru CC.

"Domnule judecator, in primul rand felicitari pentru numirea in functia de judecator la Curtea Constitutionala. Curtea Constitutionala s-a dovedit in ultimii ani a fi pana la urma un centru de echilibru al institutiilor statului, un centru care a reglat echilibrele intre institutiile statului si care a permis Romaniei sa avanseze. Am convingerea ca prezenta dumneavoastra printre judecatorii Curtii Constitutionale a Romaniei este un castig pentru Curtea Constitutionala. Va felicit inca o data si va doresc mult succes", a spus presedintele Basescu, in interventia sa in cadrul ceremoniei de depunere a juramantului de catre Toni Grebla, transmite MEDIAFAX.

Toni Grebla a depus, marti, la Cotroceni, juramantul de investitura in functia de judecator la Curtea Constitutionala, in prezenta sefului statului, a presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, a presedintelui Curtii si a judecatorilor.

Anterior, la Palatul Cotroceni a avut loc, ceremonia de depunere a juramantului de investitura a lui Gigel Stirbu in functia de ministru al Culturii.

Toni Grebla a fost numit judecator la Curtea Constitutionala, prin votul dat, luni, de plenul Senatului. Candidatura sa a intrunit 123 de voturi "pentru", doua voturi "impotriva" si o abtinere. Votul a fost electronic secret.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.