Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca formatiunea sa il propune pe Rares Bogdan pentru preluarea conducerii interimare a Televiziunii publice, el aratand ca Birourile celor doua Camere au convocat plenul reunit pentru a supune votului aceasta propunere pentru ora 14.30.

"La Birourile Permanente am cerut Comisiilor de Cultura din cele doua Camere sa se reuneasca in sedinta. Am convocat sedinta Camerelor reunite pentru orele 14.30 pentru a discuta conducerea interimara a TVR", a spus Antonescu, dupa sedinta Birourilor Permanente, transmite MEDIAFAX.

El a spus ca propunerea PNL pentru conducerea TVR este Rares Bogdan.

Rares Bogdan s-a prezentat, marti la pranz, la Comisiile de cultura reunite, pentru a fi audiat.

Surse parlamentare au declarat ca reprezentantii PSD iau in calcul sa se abtina la votul de marti din plenul celor doua Camere ale Parlamentului in cazul validarii in functia de presedinte director general interimar al TVR a lui Rares Bogdan, propus de PNL.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca are retineri fata de propunerea ca Rares Bogdan sa preia functia de presedinte director general al TVR, el aratand ca preocuparea sa este ca TVR sa devina un serviciu dorit de romani, dar care sa cheltuie mai putin in aceasta perioada dificila.

"Propunerea pentru presedintele director general va apartine PNL. Nu stiu sa existe o propunere oficiala in acest moment, dar exista o propunere neoficiala, inteleg, confirmata chiar de domnul Antonescu", spunea Ponta, intr-o emisiune a postului Antena 3.

Intrebat daca este vorba de Rares Bogdan, Ponta a raspuns afirmativ. Chestionat daca sustine si el aceasta propunere, Ponta a precizat: "Daca colegii liberali o vor face, o sa sa discutam atunci". Intrebat daca are retineri, Ponta a raspuns: "Evident ca am retineri. Dar nu cred ca e corect sa vorbim despre un alt jurnalist".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.