Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat, marti, ca Uniunea Social Liberala este o alianta creata pentru scopuri antinationale si ca va rezista atat timp cat cei care au format-o si au comandat-o vor avea interesul sa o mentina pentru a se proteja contra justitiei.
"Este o alianta care a fost creata pentru scopuri antinationale, dupa parerea mea. In speta, independenta justitiei si statul de drept au fost inamicii acestei aliante. Scopul acestei aliante este protejarea unor politicieni corupti si de aceea cred ca, indiferent de certuri si de disensiuni intre cei doi lideri imaturi de la varful aliantei, Crin Antonescu si Victor Ponta, alianta va rezista atat timp cat cei care au format-o si au comandat-o vor avea interesul sa o mentina pentru a se proteja contra justitiei", a spus Catalin Predoiu, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat cand considera ca se va rupe USL, prim-vicepresedintele PDL a raspuns: "Eu nu fac aici speculatii. Ceea ce este de retinut de catre cetateni este ca USL nu le-a adus niciun beneficiu".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.