Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marti, ca democrat-liberalii isi doresc ca USL sa ramana unita cel putin pana dupa europarlamentare sau chiar pana la alegerile generale, pentru a plati impreuna pentru toate promisiunile neonorate din campania electorala.

Vasile Blaga a comentat tensiunile din USL, apreciind ca cele doua partide incep sa plateasca "toate minciunile din campania electorala", care "acum li se intorc in cap, mai repede decat sperau".

Potrivit liderului PDL, "USL este macinata de luptele pentru putere, pentru bani, pentru resurse, iar acum sunt dezbinati si de modul in care incearca sa puna in practica obiectivele nerealizate din timpul puciului din 2012".

"Lucrurile vor evolua in continuare intre ei. Noi ne dorim sa ramana uniti si sa raspunda impreuna pentru toate promisiunile neonorate facute in campanie. Sa le dea Dumnezeu gandul cel bun, sa se certe in continuare, dar sa ramana uniti, totusi, cel putin pana dupa europarlamentare si sa plateasca. Eu as vrea sa ramana uniti pana la alegerile generale, sa plateasca impreuna", a spus Vasile Blaga, potrivit MEDIAFAX.

Despre o posibila negociere cu PNL, in cazul destramarii USL, Vasile Blaga a fost categoric: "Nici pe departe. Noi am spus-o, si este si in programul nostru politic, ne dorim sa intram la guvernare in urma unor alegeri generale, prin usa din fata".

Potrivit presedintelui PDL, USL nu a functionat niciodata ca o entitate foarte bine sudata.

"I-a unit ura impotriva lui Basescu si lucrurile astea incep sa se vada", a spus el.

De altfel, Vasile Blaga a tinut sa precizeze ca PSD si-a consolidat deja o majoritate, cu minoritatile si cu racolarile de la PP-DD: "Au avut grija sa isi creeze deja o majoritate".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.