Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, luni, raspunzand afirmatiilor lui Crin Antonescu despre ruperea USL, ca daca liberalul vrea sa rupa alianta, atunci sa o rupa, precizand insa ca el nu isi doreste acest lucru.

"Daca vrea sa il rupa, sa il rupa (USL - n.r.). Eu nu vreau", a spus Ponta, intrebat despre afirmatiile lui Antonescu, transmite MEDIAFAX.

Intrebat despre faptul ca Antonescu a vorbit despre posibilitatea ruperii USL in conditiile in care atacurile continua, Ponta a spus: "Foarte bine, sa nu mai faca declaratii, nici in interior si nici afara, sa nu mai faca declaratii neadevarate. Eu nu am nicio problema. Eu nu am facut decat sa va lamuresc asupra unor neadevaruri spuse de domnia sa".

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost intrebat, luni, daca este iminenta o rupere a USL dupa Anul Nou daca vor continua disputele, el raspunzand: "Daca genul acesta de lucruri continua, ma tem ca da".

Antonescu a fost intrebat daca este iminenta o rupere a USL dupa Anul Nou in contextul in care acest gen de lucruri, care privesc disputele in USL, continua.

"Daca genul acesta de lucruri continua, ma tem ca da. Dar cata vreme suntem in activitate, ca sa spun asa, cata vreme lucrurile care tin de guvernare, de legislatie se desfasoara normal, si salut in sensul acesta faptul ca PSD a inteles sa retraga Legea amnistiei sau sa o amane sau ce fac dansii cu ea, dar in orice caz sa nu mai fie agenda, incercam sa mergem inainte", a replicat Antonescu.

El a mai fost intrebat daca vede o cale de impacare cu Victor Ponta in acest moment.

"Pe mine nu ma mai intereseaza impacari, nu ma mai intereseaza prietenii, cand se ajunge la asa ceva nu ne mai putem pune asemenea probleme. Pe mine ma intereseaza insa sa salvam decenta. Pentru ca daca lucrurile capata aspecte patologice, cu 12 oameni care erau...deja te sperii. Vreau insa sa fim decenti", a replicat Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.