Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta BPN al PSD, ca membrii Comisiei Calarasi vor prezenta public pana pe 30 decembrie planul de activitati, urmand ca in luna ianuarie sa isi desfasoare in mod normal activitatea.

"Urmeaza ca toti colegii nostri din Comisia de ancheta privind terenurile presedintelui Basescu de la Nana sa se organizeze, sa prezinte public pana pe 30 decembrie planul de activitati al Comisiei in asa fel incat in luna ianuarie sa poata fi desfasurata activitatea normala a Comisiei", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca rezultatul comisiei de la Senat privind activitatea CEC va fi avut in vedere la lucrarile Comisiei Calarasi.

"Astazi inteleg ca subcomisia de la Senat care a lucrat doar pe zona de creditare isi va face public rezultatul. Aici lucrurile sunt destul de clare si in mod sigur vor fi avute in vedere la lucrarile Comisiei mari", a spus Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.