Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in debutul sedintei BPN a PSD, la care presa a avut accces, ca oamenii asteapta lucruri bune de la PSD si de la aliatii UNPR si PC, el adaugand: "Poate o da Dumnezeu, si de la PNL".

"Restul lucrurilor, sa stiti ca oamenii le asteapta de la PSD si de la aliatii nostri, de la UNPR, de la PC. Poate o da Dumnezeu, si de la PNL. Dar de la noi le asteapta lucrurile bune si noi avem datoria sa ne ocupam de ce vor oamenii", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca social-democratii trebuie sa fie pregatiti si sa isi faca datoria fata de oameni in ceea ce priveste Legea bugetului de stat pe 2014, unde trebuie sa se vada daca "sabotajul" presedintelui Traian Basescu va urma "linia binecunoscuta".

"Azi avem cateva lucruri importante pe care trebuie sa le discutam pentru finalul de an si evident pentru pregatirea anulul viitor: vedem Legea bugetului de stat, in mod sigur va fi cea mai improtanta pentru ca tara are nevoie de buget si o sa vedem exact daca sabotajul presedintelui va merge in lina binecunoscuta. Noi trebuie sa fim pregatiti si sa ne facem treaba fata de oameni", a spus Ponta.

"In al doilea rand, haideti sa vedem pentru anul viitor sa continuam lucrurile bune: oamenii au nevoie de pensii, de salarii, de investitii", a adaugat premierul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.