Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, ca Legea amnistiei va ramane in dezbatere publica pana la 1 februarie 2014.

Zgonea a precizat ca proiectul de lege va ramane in dezbatere publica pentru ca toata lumea sa vada ca nu reprezinta o "chestie ilegala".

"Apoi a venit problema cu gratierea. Dupa ce am avut discutia cu cei de la ambasada, toata lumea si-a dat seama ca el este un proiect normal. Si el este in dezbatere publica. De aceea l-am si oprit de la votul final, ca sa fie in dezbatere publica pana la 1 februarie, sa vada toata lumea ca nu este nicio chestie ilegala", a declarat Zgonea, potrivit realitatea.net.

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a declarat, intr-o conferinta de presa, ca nu crede ca Legea amnistiei mai poate intra in vigoare inainte de 1 februarie, data la care intra in vigoare noul Cod Penal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.