Deputatul Gigel Stirbu, propus de PNL pentru preluarea portofoliului Culturii, a declarat, vineri, ca este convins ca va face fata misiunii care i s-a incredintat, el aratand ca nu trebuie sa fie detinatorul a cel putin doua premii Nobel pentru a fi ministrul Culturii.

"Daca ati vazut CV-ul, de ani de zile lucrez in domeniu. Am fost secretar de stat in cadrul acestui minister. In mandatul trecut, pentru o buna bucata de vreme, am fost presedintele Comisiei comune pentru UNESCO. In acest mandat detin presedintia Comisiei de Cultura. Ca atare, consider ca nu trebuie sa fiu detinatorul a cel putin doua premii Nobel pentru a fi ministrul Culturii", a spus Stirbu, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat ca e convins ca va face fata misiunii care i s-a incredintat si va demonstra acest lucru.

"Sunt convins ca sunt o persoana care cunoaste ministerul destul de bine. Sunt convins ca acolo trebuie un bun manager si o persoana care cunoaste foarte bine tot ceea ce se intampla in acel minister. Este un minister, este o misiune dificla, dar sunt convins ca voi face fata in urmatoarea perioada. Va voi demonstra", a mai spus Stirbu.

Citeste si: Antonescu: Stirbu, votat in unanimitate pentru Ministerul Culturii


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.