Conducerea Parlamentului a decis, luni, infiintarea Comisiei parlamentare de ancheta privind achizitia unui teren in judetul Calarasi de catre Ioana Basescu, hotararea urmand sa fie supusa marti votului plenului celor doua Camere, au declarat pentru MEDIAFAX surse din BP reunite.

La ora transmiterii acestei stiri, sedinta Birourilor permanente reunite este in curs de desfasurare.

Membrii Birourilor permanente reunite au discutat si in precedenta sedinta despre infiintarea comisiei, convenindu-se atunci ca aceasta sa fie formata din 15 membri din toate grupurile parlamentare: PSD - 6 membri, PNL - 4, PDL - 2 si cate un reprezentant din partea UDMR, PC si PP-DD.

Liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a declarat ca infiintarea Comisiei de ancheta Calarasi nu are nicio relevanta si nu are nicio logica aceasta ancheta, aratand ca democrat-liberalii nu isi vor desemna reprezentanti.

Liderul grupului UDMR din Camera Deputatilor, Mate Andras, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca Uniunea nu sustine infiintarea comisiei parlamentare de ancheta pentru verificarea tranzactiei terenului achizitionat de Ioana Basescu in judetul Calarasi, dar isi va desemna un membru in cazul in care aceasta se va constitui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.