Premierul Victor Ponta a fost huiduit, vineri, la inaugurarea Campusului Teologic "Nicolae Ivan" din Cluj-Napoca, de mai multe persoane care se opun proiectului minier de la Rosia Montana si exploatarii gazelor de sist si care au strigat "Jos Ponta", "Demisia" si "Rusine!".

Victor Ponta a coborat din capela Facultatii de Teologie Ortodoxa pentru a taia panglica la inaugurarea Campusului Teologic "Nicolae Ivan" din Cluj-Napoca si a cladirii facultatii, transmite MEDIAFAX.

El a fost intampinat de un grup de protestatari care l-au huiduit si care au strigat: "Jos Ponta", "Hotii", "Demisia", "Rusine!", "Jos, Ponta, jos, ca esti un mincinos".

Protestatarii aveau bannere cu mesajele "Salvati Rosia Montana", "Faradelegea lor este legea minelor", "Legea minelor te lasa fara casa", "Opriti evacuarile fortate".

"Ponta e un tradator de tara, ne minte in fata, acum doi ani era impotriva gazelor de sist. Acum e un moment in care l-am prins aici, trebuia sa sarim toti pe el. Ce sa facem noi? Sa mergem sa cersim pe la straini? Uitati-va la unguri, de la 1 ianuarie scad preturile la gaze, la tot", a declarat unul dintre protestatari.

De asemenea, pe zidul cladirii a fost lipit un afis cu mesajul: "Imobil expropriat de RMGC".

Sustinatorii premierului, membri ai PSD aflati la ceremonie, au inceput, la randul lor, sa scandeze "Ponta, Ponta" si "Bravo Ponta".

Premierul Victor Ponta nu a reactionat la cele intamplate si a taiat panglica, dupa care a intrat inapoi in cladire, unde urmeaza sa tina un discurs, in aula facultatii.

Citeste si: Ponta a primit "Crucea Transilvana", cea mai inalta distinctie a Mitropoliei Clujului


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.