Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca Bugetul nu a sosit la promulgare, ca se asteapta sa primeasca legea luni si ca o poate analiza, inainte de a lua o decizie, pana pe 29 decembrie, el precizand ca va promulga imediat Bugetul asigurarilor sociale.

"Inteleg ca de aseara propaganda USL-ului ma intreaba cand promulg bugetul. Bugetul nu este sosit, nu e in regim de urgenta. Ar putea sa soseasca luni la Presedintie. Va intra in proces de analiza. Documentul, in mod normal, trebuie sa fie trimis la Presedintie luni, 9 decembrie. Eu estimez ca va veni luni. Data pana la care pot sa il consult este 29 decembrie", a declarat Basescu, potrivit realitatea.net.

"Voi promulga imediat bugetul asigurarilor sociale. Obiectiunile mele sunt pe efectele introducerii accizei pe carburanti", a mai adaugat presedintele.

"Ponta si socrul sau, Sarbu, cred ca ma pot santaja. Rezist la orice tip de santaj Gandesc ca pot utiliza comisiile de la Senat, cred ca ma pot impresiona. Vreau sa le aduc in memorie ca rezist santajului de cea mai joasa speta a trustului domnului Voiculescu de 8 ani. Care a fost dublat o bucata de vreme de Realitatea TV, cand era condusa de Vantu, iar acum e inlocuit de postul lui Ghita. Amandoi fac ce stiu, prin educatie, si Voiculescu, si Ghita. Ii recomand premierului sa mai infiinteze vreo 2-3 comisii tot pentru cazul Ioana Basescu. Voi fi solidar cu fiica mea atat timp cat acest sef de guvern a ajuns sa utilizeze Parlamentul ca pe o maciuca politica intr-o batalie pe care nu are cum sa o castige", a continuat seful statului.

"Fiica mea a luat cinstit un credit si orice ar scormoni nu poate gasi nimic ilegal legat de mine si de fiica mea. Stiu cum va decurge ancheta. Va merge in sat, vor filma posturile lui Voiculescu si lui Ghita. Mai bine ar face o plangere la Parchet. De astfel de comisii se tem hotii. Eu nu ma tem. Ei atata pot. Sa faca inscenari", a concluzionat Traian Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.