Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca nu va fi de durata criza politica, urmand a fi depasita in doua-trei saptamani, dupa revotarea bugetului de catre Parlament, el aratand ca mesajul sau catre FMI si CE este ca "asa e cohabitation a la roumaine, presedintele se mai supara, dar trece".

"Criza politica nu va fi durata si de aceea vreau sa-i multumesc guvernatorului (Mugur Isarescu, n.r.), care, ieri (marti, n.r.), a fost la acea discutie si poate sa trasmita pe propriile sale canale mesajul foarte clar ca e o incapatanare a presedintelui care insa se rezolva constitutional, in sensul ca retrimite, noi revotam si promulga legea", a spus Ponta, intrebat cat va dura criza politica actuala, transmite MEDIAFAX.

El a precizat ca aceasta criza politica va fi depasita in doua-trei saptamani.

"E foarte important ca si mesajul meu catre Comisia Europeana, catre FMI, si mesajul guvernatorului si mesajul altor persoanje cu functii importante in statul roman este acela ca asa e «cohabitation a la roumaine» - coabitarea romaneasca - din cand in cand presedintele se mai supara, dar trece. In doua-trei saptamani trecem peste chestia asta", a spus Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.