Senatorul PSD Ilie Sarbu a vorbit, luni seara, despre decizia presedintelui Traian Basescu de a refuza aprobarea Memorandumului cu FMI, din cauza cresterii accizei la carburanti.

Socrul premierului Victor Ponta a declarat ca presedintele Basescu este "iresponsabil" si "se apropie de dementa".

"E iresponsabil, se apropie de dementa si lucru asta nu e bun. Nu avem nevoie de asta. Avem nevoie de liniste, suntem in perioada sarbatorilor, acum ne confruntam pe buget, ca nu vrea Basescu buget, acordul cu FMI, ca nu vrea Basescu acord cu FMI. Maine ce nu mai vrea? Nu mai vrea sa traim, si atunci noi suntem de acord?", a declarat Sarbu, potrivit realitatea.net.

Senatorul a fost intrebat daca pot exista consecinte pentru presedinte, in urma respingerii Memorandumului cu FMI.

"Astea sunt mult mai grave decat o suspendare...Sunt in Constitutie si alte prevederi, dar cand vrei sa nenorocesti o tara, sunt punere sub acuzare, sunt lucruri care pot fi discutate. Cum? Pe ce motiv? Daca ar fi vorba si ar vrea sa fie credibil pentru aceasta acciza, pentru noi cei care mergem cu masinile, stim ca pretul barilului de petrol scade si nu are influenta", a mai adaugat Ilie Sarbu.

Citeste si: Basescu respinge acordul cu FMI, din cauza accizei la carburanti


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.