Deputatii si senatorii se vor reuni, marti dimineata, de la ora 9.00, pentru a dezbate proiectul bugetului de stat pe anul 2014, a anuntat, luni, secretarul Camerei Deputatilor Eugen Nicolicea, dupa sedinta Biroului Permanent al forului.

"Incepe dezbaterea bugetului incepand de maine de la ora 9 si cu pauza de masa. In rest se lucreaza pana la epuizarea problemelor inscrise pe ordinea de zi", a precizat Eugen Nicolicea, potrivit MEDIAFAX.

Sedinta Biroului Permanent reunit al Camerei si Senatului va avea loc luni, la ora 18.30, "cand se va ocupa de organizarea sedintelor care tin de dezbaterea bugetului", a adaugat Nicolicea.

Anterior, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, declarase ca spera ca dezbaterea la proiectul bugetului sa inceapa luni de la ora 18.00 in plenul Parlamentului si in zilele urmatoare parlamentarii sa lucreze de la 10.00 la miezul noptii, astfel incat sa finalizeze dezbaterea pana de Sf. Nicolae.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.