Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca Parlamentul se va intruni pentru a vota proiectul de hotarare de infiintare a Comisiei de ancheta Calarasi dupa ce va adopta proiectul de buget pe anul 2014, el aratand ca tot atunci se vor face si nominalizarile membrilor acestei structuri.

"Nu am stabilit cine va conduce comisia, nu am stabilit nici macar membrii comisiei, deorece azi draftul de hotarare intocmit de parlamentarii PSD, UNPR si PC il vom prezenta si colegilor de la PNL. Si, cand se ia decizia, imediat dupa Legea bugetului, atunci facem si nominalizarile", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat daca adoptarea Legii bugetului pe 2014 are prioritate fata de infiintarea Comisiei de ancheta in cazul Calarasi, Ponta a raspuns: "Nu. E vorba de cand se intruneste Parlamentul pentru a vota Comisia si se intruneste dupa buget, evident".

Ponta a spus ca pana in acest moment nu i-a parvenit niciun raport de la Corpul de Control al Guvernului pe care l-a trimis sa analizeze situatia terenurilor din Calarasi.

"Pana in acest moment nu mi-a venit vreun raport. Toate datele pe care le avem de la institutiile aflate in subordinea Guvernului vor fi puse la dispozitia comisiei parlamentare de ancheta si, sigur, daca vor fi solicitate, la dispozitia oricaror altor institutii ale statului", a spus Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.