Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita de Primaria Sectorului 6 cu 1.000 de portii de fasole cu ciolan, care vor fi oferite gratuit bucurestenilor, duminica, la evenimentul organizata in parcarea din zona Pietei Drumul Taberei.

"De 1 Decembrie, Primaria Sectorului 6 organizeaza un eveniment dedicat Zilei Nationale a Romaniei, in parcarea din fata Pietei Drumul Taberei", se arata intr-un comunicat de presa al institutiei, transmite MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, incepand cu ora 10.30, toti locuitorii Sectorului 6 sunt invitati sa celebreze 95 de ani de la Marea Unire cu peste 1.000 de portii de fasole cu ciolan, intr-un cadru specific cu muzica populara.

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita si de Primaria Sectorului 2, cu 100.000 de sarmale si tuica fiarta, care vor fi oferite gratuit bucurestenilor, duminica, la 20 de corturi ostasesti amenajate special pentru acest eveniment.

Potrivit reprezentantilor autoritatii locale de sector, cele 20 de corturi vor fi amplasate in fata sediului Primariei Sectorului 2 (opt corturi) si in Parcul Floreasca, la Scoala nr. 40 din cartierul Peris, in Parcul Plumbuita din cartierul Colentina, in Parcul Lunca Florilor din cartierul Baicului, la Circul de Stat Globus, in Parcul Motodrom din cartierul Fundeni, in Parcul Florilor din cartierul Pantelimon, la Complexul Miramar din cartierul Chisinau, la Sediul Politiei Locale a Sectorului 2 din strada Paroseni, in Parcul Tei, in Parcul Sf. Pantelimon si in Parcul Creanga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.