Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca presedintii celor doua Camere, Crin Antonescu si Valeriu Zgonea, l-au asigurat ca proiectul de buget pe anul 2014 va fi adoptat de Parlament foarte rapid, respectiv la inceputul lunii decembrie.

"Am discutat, atat cat am putut, cu domnul presedinte Antonescu, cu domnul presedinte Zgonea, m-au asigurat ca foarte rapid, la inceputul lunii decembrie, Parlamentul va adopta bugetul si putem de la 1 ianuarie sa aplicam toate lucrurile bune", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca si FMI asteapta un mesaj ca lucrurile negociate vor fi puse in practica si ca Romania se va tine de cuvant.

"In plus, si boardul FMI asteapta mesajul foarte clar ca ceea ce am negociat cu ei ne tinem de cuvant si e un mesaj de seriozitate pe care nu prea il primeau iniante. Acum l-au primit si in 2012 si in 2013 si e important pentru imaginea noastra in fata partenerilor internationali", a spus Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.