Presedintii consiliilor judetene si primarii municipiilor resedinta de judet au fost invitati de Camera Deputatilor sa asiste, miercuri dupa-amiaza, la discursul pe care premierul chinez, Li Keqiang, il va sustine in fata plenului reunit.

Conform unor surse parlamentare, Camera Deputatilor a trimis invitatii tuturor presedintilor de CJ si primarilor de muncipii resedinta de judet pentru a asista la discursul premierului chinez, transmite MEDIAFAX.

Potrivit acelorasi surse, au confirmat prezenta 30 de presedinti de CJ si 29 de primari de municipiu resedinta de judet.

Alesii locali vor sta in loje, la plenul reunit pentru discursul premierului chinez.

Premierul chinez, Li Keqiang, isi incheie miercuri o vizita de trei zile la Bucuresti, prima a unui prim-ministru al Chinei dupa 19 ani. In cadrul vizitei, marti a avut loc la Palatul Parlamentului a treia editie a Forumului economic si comercial China-Europa Centrala si de Est, dupa ce prima editie a avut loc la Budapesta, in 2011, iar cea de-a doua la Varsovia, in 2012, unde a participat si premierul roman de atunci, Mihai-Razvan Ungureanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.