Liderul PMP Eugen Tomac a declarat, marti, ca apelul lui Mihai-Razvan Ungureanu privind crearea Blocului Unitatii Nationale este binevenit si Miscarea Populara spera ca acest proiect sa reprezinte nucleur dur al unor forte responsabile de dreapta afiliate directiei euro-atlantice.

"Partidul Miscarea Populara este pe linia politica lansata de Traian Basescu si vrem o dreapta unita impotriva stangii socialiste. Consideram ca apelul lui Mihai-Razvan Ungureanu este binevenit", a precizat Tomac, pentru MEDIAFAX.

El a spus ca spera ca acest proiect sa reprezinte "nucleul dur al unor forte responsabile de dreapta".

"Ii chemam alaturi de noi pe toti romanii care sustin aceasta idee", a mai spus Tomac.

El a aratat ca, in acest spirit, Partidul Miscarea Populara si Forta Civica au demarat procesul de fuziune, aratand ca cele doua partide sunt in pline discutii si merg in continuare pe linia de a crea un partid politic de dreapta.

Presedintele FC, Mihai-Razvan Ungureanu, a trimis o invitatie reprezentantilor partidelor de centru-dreapta la o dezbatere comuna pe tema reunificarii dreptei, el propunand constituirea in randul opozitiei a unui Bloc al Unitatii Nationale.

Intr-un comunicat transmis marti de FC, Mihai-Razvan Ungureanu declara ca a lansat un nou apel catre toate formatiunile de dreapta. "Am trimis o scrisoare presedintilor PDL, PMP, PNTCD, IRL si PER si i-am invitat la o discutie in care sa hotaram daca mai este sau nu posibila unitatea de actiune a fortelor politice de centru-dreapta incepand cu luna ianuarie a anului 2014", mentioneaza el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.