Deputatul PSD Florentin Gust lanseaza un atac la adresa liderului PNL, Crin Antonescu, pe care il critica pentru ca nu mai este adversarul lui Traian Basescu si il avertizeaza ca, in conditiile actuale, "de blat cu Basescu", nu va nici macar pentru o noapte presedintele ales de catre romani.

Deputatul PSD sustine, intr-o declaratie remisa marti agentiei MEDIAFAX, ca atitudinea din ultimele zile a lui Crin Antonescu si a PNL reprezinta un pericol pentru USL.

"Brusc, Traian Basescu nu mai este adversarul Presedintelui liberal. De ce oare liberalii il menajeaza pe Traian Basescu, cand acesta a declansat un atac fara precedent la adresa Guvernului? De ce liberalii ii ataca pe toti aceia, incepand cu Victor Ponta si cu Mircea Geoana, care arata ca stiu sa promoveze interesele Romaniei si ca au un proiect pentru tara? De ce este atat de prezent in politica romaneasca mirosul pestilential al unei intelegeri toxice intre Antonescu si Basescu? Sa intelegem ca nu Traian Basescu, ci Mircea Geoana este, pentru domnul Antonescu, principalul adversar in vederea alegerilor de anul viitor? La toate aceste intrebari, liderul liberal trebuie sa raspunda clar, nu asmutindu-si partidul impotriva PSD, sperand astfel ca slabiciunile ii vor fi acoperite sau uitate", declara Florentin Gust.

Acesta mai sustine ca "recentele atacuri ale lui Crin Antonescu si ale unor lideri PNL la adresa colegului lor de alianta, senatorul PSD Mircea Geoana, demonstreaza ca frica si neputinta s-au instalat in tabara liberala".

"Intr-o cursa solitara si fara directie clara pentru Presedintia Romaniei, Crin Antonescu este tradat nu de social-democrati, ci de propria prestatie, una neconvingatoare si total inadecvata cuiva care vrea sa detina prima functie in stat", adauga Gust.

Deputatul PSD sustine ca, cu fiecare zi care trece, Cotroceniul este tot mai departe de Crin Antonescu. "Ajuns in 2012, pentru o luna si jumatate, Presedinte interimar prin votul Parlamentului, nu al cetatenilor, liderul liberal a demonstrat ca, nepregatit si pus mereu pe harta, nu se poate ridica nici macar la nivelul, altfel foarte scazut, al lui Traian Basescu. Nu-mi face placere sa o spun, dar, in conditiile actuale, Crin Antonescu nu va fi nici macar pentru o noapte Presedintele ales de catre romani", sustine Gust.

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...

"Constat ca, dupa ce a abandonat doctrina «Jos Basescu», Presedintele PNL nu este capabil sa propuna un proiect de tara si de presedinte, un proiect care sa arate drumul catre o Romanie in care fiecare va trai mai bine si in care nu va mai exista scandalul zilnic al regimului Basescu. Imi permit sa le sugerez colegilor liberali sa nu-si mai iroseasca energiile in atacuri care nu le fac cinste, ci sa-l trezeasca la realitate pe Crin Antonescu si sa ii spuna ca fara idei si proiect, doar cu tafna si pe munca altora, nu poate ajunge Presedintele Romaniei", mai sustine deputatul PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.