Liderii PNL au decis luni, intr-o sedinta a conducerii partidului, sa accepte propunerea PSD pentru infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta in "cazul Calarasi".

Crin Antonescu si vicepresedintii PNL s-au reunit luni la pranz pentru a discuta despre comisia de ancheta solicitata de PSD in cazul achizitiei unui teren agricol de catre fiica presedintelui Traian Basescu.

Potrivit MEDIAFAX, propunerea infiintarii acestei comisii, facuta de PSD, a generat saptamana trecuta un scandal in USL, care s-a stins spre finalul saptamanii.

Vineri, presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca a primit draft-ul privind infiintarea comisiei de ancheta solicitata de PSD, dar nu l-a citit inca, iar o decizie va fi luata luni in sedinta conducerii PNL cu vicepresedintii executivi.

Antonescu a fost intrebat daca a primit draft-ul privind comisia de ancheta "in cazul Calarasi" si daca l-a citit.

"Decizia asupra comisiei se va lua luni, in reuniunea vicepresedintilor executivi ai partidului. Da, am primit draft-ul. Nu l-am citit inca", a declarat presedintele PNL.

Crin Antonescu a declarat, joi seara, la Digi 24, ca, in intalnirea pe care a avut-o cu premierul Victor Ponta la Guvern, s-a discutat "in treacat" despre Comisia de ancheta Calarasi, precizand ca nu s-a hotarat asupra acesteia, dar ca foarte probabil o decizie se va lua si in PNL.

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a confirmat anterior ca a discutat, la Guvern, cu liderul PNL, Crin Antonescu, despre proiectul de infiintare a comisiei de ancheta Calarasi si a afirmat ca Antonescu i-a comunicat ca, de principiu, este de acord, dar mai trebuie studiate obiectivele si componenta comisiei.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca terenul din Calarasi a fost achizitionat cinstit, fiind vorba despre o afacere de familie, el mentionand ca nu si-ar fi permis ilegalitati si ca, de fapt, USL in ansamblu face un joc politic.

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.