Senatorul PSD Mircea Geoana afirma ca atunci cand a vorbit dspre colectarea "dezastruoasa" a taxelor s-a referit la presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, liberalul Gelu Stefan Diaconu.

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, duminica, pentru MEDIAFAX, ca afirmatiile facute cu o zi in urma la Buzau, la Forumul National PES Activists Romania, privind colectarea "dezastruoasa" a taxelor il vizau pe presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, liberalul Gelu Stefan Diaconu, si nu pe ministrul Chitoiu.

Mircea Geoana a declarat, sambata, la Buzau, ca in ultimele luni, de cand a fost preluata de un liberal, colectarea taxelor a fost "dezastruoasa", iar daca acestea vor fi colectate mai bine, din 2014 s-ar putea introduce cota regresiva de impozitare de 16%, 12% si 8%.

Senatorul PSD Mircea Geoana a participat, sambata, la Buzau, la Forumul National Romania Europeana 2014-2012, care a marcat startul precampaniei pentru alegerile europarlamentare, la eveniment luand parte aproximativ 800 de social-democrati din Bucuresti, Buzau, Prahova, Braila, Galati, Caras Severin, Satu Mare, Dambovita si Arges.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.