Senatorul PSD Mircea Geoana afirma ca liberalii ar trebui sa mearga singuri in alegeri, ci nu alaturi de social-democrati, pentru a-si da seama de valoarea lor reala si ca "aceia care nu inteleg sa isi respecte aliatii de buna-credinta nu merita respectul PSD", iar acest lucru trebuie spus mai clar.

Senatorul PSD Mircea Geoana a participat, sambata, la Buzau, la Forumul National Romania Europeana 2014-2012, care a marcat startul precampaniei pentru alegerile europarlamentare, la eveniment luand parte aproximativ 800 de social-democrat din Bucuresti, Buzau, Prahova, Braila, Galati, Caras Severin, Satu Mare, Dambovita si Arges.

In discursul sau, Geoana l-a atacat pe liderul PNL, Crin Antonescu, lasand sa se inteleaga ca acesta nu este recunoscator PSD pentru sustinerea de care beneficiaza.

"Stiti ce le spun eu liberalilor? Iesiti in ring si masurati-va fortele cu cetatenii Romaniei si o sa vedeti ce voturi primiti si ce voturi primim noi. Iar aceste minuscule formatiuni din jurul lui Traian Basescu nu o sa adune nici macar cat sala asta, 700 de voturi. Eu sunt un om calm si rabdator care are capacitatea sa inteleaga, dar atunci cand Antonescu, aliatul nostru si candidatul nostru la USL, cel putin astazi, spune ca partidul nostru, aliatul sau principal, care i-a acordat paritate in Guvern desi suntem dublu in talie fata de dansii, vine si spune ca suntem un partid sovietic…. Noi, partid sovietic?”, a spus Mircea Geoana, potrivit MEDIAFAX.

El a catalogat drept inadmisibile criticile aduse PSD de catre Crin Antonescu, spunand ca "aceia care nu inteleg sa isi respecte aliatii de buna-credinta nu merita respectul PSD".

"Nu poti sa iti jignesti aliatii. Nu suntem un partid sovietic, dar cei care nu inteleg sa isi respecte aliatii de buna-credinta atunci nu merita respectul nostru. Acest lucru trebuie spus mai clar. Si daca vrea sa stam impreuna si vrea sa se mentina la prezidentiale, e necesar un singur lucru: respactati-va partenerii pentru ca si noi va respectam pe dumneavoastra. Si mai e o tema pe care domnul Basescu o spune acum: faptul ca in turul doi ar vota cu Antonescu si nu cu Victor Ponta. Va multumim, domnule presedinte. Sa stiti ca ii faceti un mare bine lui Ponta ca spuneti ca votati cu Antonescu", a adaugat senatorul PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.