Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, raspunzand unei intrebari, ca optiunea presedintelui Traian Basescu de a-l vota in turul doi la prezidentiale daca va candida impotriva lui Victor Ponta este "o alegere corecta", mentionand insa ca nu crede ca USL va avea doi candidati.

Antonescu a fost intrebat cum vede declaratia sefului statului de miercuri seara prin care spunea ca intre Victor Ponta si Crin Antonescu intr-o cursa prezidentiala il voteaza cu certitudine pe liderul PNL.

"Este o declaratie normala si o optiune corecta. (...) Are omul drept de vot si si-l exercita cum vrea. Trebuie totusi sa va spun, pentru amatorii de senzatii tari, totusi eu nu mi-am construit activitatea politica si nu-mi construiesc candidatura la presedintie cu baza in votul domnului Basescu. Asta sa fie clar", a raspuns Antonescu, potrivit MEDIAFAX.

Totodata, el a precizat ca nu crede ca Traian Basescu va ajunge in situatia de a alege intre el si Victor Ponta intr-o cursa prezidentiala.

"Este sincer omul. De ce? Este o alegere corecta. Eu o mai spun odata nu cred ca va fi in aceasta situatie, pentru ca eu cred ca USL va avea un singur candidat si chiar daca s-ar razgandi nu ar avea de unde sa-l ia pe domnul Ponta ca sa-l voteze. Este optiunea omului", a mai afirmat Antonescu.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca intre Victor Ponta si Crin Antonescu in turul doi la prezidentiale nu va ezita sa puna votul pe liberal, pentru ca desi acestia sunt "doua belele", liderul PNL "macar nu minte de dimineata pana seara".

El a adaugat ca cei doi au reputatie proasta.

Basescu a precizat insa ca daca dreapta nu va face nimic pentru a obtine un scor bun la europarlamentare astfel incat sa poata pune probleme la prezidentiale, iar in turul doi vor intra Victor Ponta si Crin Antonescu, atunci el in va alege pe liberal.

"Intre Ponta si Antonescu nu voi ezita sa pun votul pe Antonescu", a spus Basescu, precizand ca liberalul, spre deosebire de premier, macar nu a vrut sa aiba titlu de doctor fara sa merite si nu minte de dimineata pana seara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.