Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca rezolvarea sanatoasa in subiectul terenului achizitionat de catre familia sefului statului ar fi demisia din functia de presedinte a lui Traian Basescu.

"Convingerea mea ferma este ca pentru Romania aceasta noua problema are o singura rezolvare sanatoasa: demisia lui Traian Basescu din functia de presedinte al Romaniei, acum, imediat. Este o decizie care ar scuti aceasta tara de un nou subiect jenant, e o decizie care ar scuti aceasta tara de inca un an de razboi politic", a spus presedintele PNL, potrivit MEDIAFAX.

El a adaugat ca Ii cere demisia lui Basescu pentru ca nu este acceptabil ca presedintele unei tari cum este Romania, "cu atatea probleme, cu atatea frustrari, cu atatea intrebari care nu au raspuns", sa comunice bunastarea materiala a propriei sale familii.

Antonescu a mentionat ca nu este insa naiv si nu crede ca cererea sa va fi acceptata.

Citeste si: Lovitura de teatru: Contractul de cumparare a terenului Ioanei Basescu este legal


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.