Guvernul a aprobat 568 de amendamente la proiectul descentralizarii, dintr-un total de 2.040 amendamente depuse de catre parlamentari, majoritatea legate de forma proiectului, proceduri de tehnica legislativa si erori materiale din anexe,a afirmat Mirel Palada, consilier al premierului pe comunicare

El a sustinut ca un singur amendament din totalul celor aprobate a intervenit pe fondul de lege, in ceea ce priveste intabularea unor imobile, pentru ca ulterior sa afirme ca si acesta este tot o "corectura pe forma".

"A fost, din discutie, un singur amendament pe fond, pe fondul de lege. Este vorba despre un amendament ce facea vorbire despre intabularea acestor imobile si bunurilor care trebuiau trecute din proprietatea publica statului in proprietatea... a componentei centrale inspre administratia locala. Erau niste componente de procedura legislativa ce au trebuit sa fie reglementate si limpezite, pentru ca era o forumulare aproximativa in cadrul acestui amendament. Deci, tot o corectura pe forma", a spus Palada.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.