Secretarul general al PDL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, ca de la 1 ianuarie PDL va "iesi la bataie cu toate fortele", aratand ca partidul vrea sa ajunga la guvernare pe usa din fata si nu sa profite de certurile din interiorul USL.

Flutur a spus, in discursul sustinut la sedinta de alegeri a organizatiei de femei din cadrul PDL Suceava, ca democrat-liberalii semnaleaza neregulile de la fiecare act al Guvernului Ponta si ca deja se pot intui "prostiile" pe care vor cei de la USL sa le faca.

"PDL are observatii, saptamanal, la fiecare act al Guvernului Ponta. Aproape nici nu trebuie sa astepti, ca intuiesti ce prostii vor sa faca", a spus liderul PDL, scrie MEDIAFAX.

El a aratat ca dupa 1 ianuarie PDL intra in linie dreapta pentru alegerile care vor urma.

"Un partid cu alegeri facute si structuri interne omologate, guvern desemnat, iesim la bataie cu toate fortele", a spus Flutur.

El a aratat ca urmeaza o batalie pe care PDL trebuie sa o duca pentru ca USL supara foarte multa lume.

"Nu ma asteptam la o erodare atat de mare a USL. Multa lume regreta votul dat lui Ponta. Sistematic, USL dovedeste ca alta face decat a promis", a mai spus senatorul democrat-liberal.

Gheorghe Flutur le-a spus femeilor din PDL Suceava ca partidul se pregateste sa ajunga din nou la putere, dar pe usa din fata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.