Premierul Ponta a glumit, joi, intrebat de schimbarea lui Dumitru Dragomir de la conducerea LPF, afirmand ca a auzit ca europarlamentarul Monica Macovei i-ar fi trimis comisarului european pentru Justitie, Viviane Reading, o scrisoare in care reclama aceasta schimbare.

Intrebat dupa conferinta de presa daca l-a felicitat pe Gino Iorgulescu pentru alegerea in fruntea LPF, premierul Ponta a ales sa glumeasca cu jurnalistii.

"Nu, am auzit ca a trimis Monica Macovei o scrisoare la Reading, ca am schimbat presedintele LPF", a raspuns premierul, potrivit MEDIAFAX.

Vicepremierul Liviu Dragnea, prezent alaturi de premier, l-a completat spunand ca el a auzit ca Monica Macovei "ar fi sesizat chiar Curtea Penala".

Fostul conducator al FC National, Gino Iorgulescu, a fost ales in functia de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, el invingandu-l la alegerile de joi pe Dumitru Dragomir, care se afla la conducerea forului din 1996. Iorgulescu a primit 11 voturi, iar Dragomir 7.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.