Premierul Victor Ponta afirma ca nervozitatea presedintelui confirma ca este "ceva necurat" in cazul achizitiei terenului din Calarasi.

Premierul Victor Ponta afirma ca nu s-a legat de familia presedintelui Traian Basescu, asa cum chiar acesta a procedat in vara cu bona si copiii sai plecati in vacanta, dar
El a caracterizat ultimele declaratii ale presedintelui la adresa sa drept o mizerie suburbana.

"Atacul confirma insa ca este ceva necurat acolo. Daca nu are nimic de ascuns, nu inteleg nervozitatea. Este una dintre marile porcarii facute in cei 10 ani de mandat, normal ca este suparat. Are o fata tipica de mincinos", a spus Ponta la RTV.

Premierul a adaugat ca faptul ca Basescu a contractat un credit important de la o banca in conditiile in care multi romani nu mai pot apela la un astfel de imprumut reprezinta o sfidare si ca ar trebui cercetat daca procurorii isi folosesc functia publica pentru interesele pribate ale presedintelui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.