Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca "marea frica" a lui Traian Basescu este ca nu cumva atat PNL cat si PSD sa aiba cate un candidat la prezidentiale in 2014, pentru ca astfel cei doi candidati ar intra in turul doi, iar USL ar da presedintele, liderul PSD afirmand ca se va gandi la asta.

"Marea frica a domnului Basescu este ca numva sa aiba si PNL si PSD candidat pentru ca intra PNL si PSD in turul doi. Si orice ar fi, USL va avea presedinte, lucru pe care il consider foarte bun si sunt convins ca in orice situatie Crin Antonescu ar fi un presedinte de o suta de ori mai bun decat Traian Baescu, O suta e doar asa, ca sa fiu politicos", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca PSD nu poate da seful statului daca se rupe de PNL, iar un candidat de dreapta, inclusiv Crin Antonescu, va fi sustinut in turul II de toata dreapta si este de preferat "unui plagiator", precizand ca personal il va invata pe liberal ce are facut.

"PSD nu poate da Romaniei presedintele, mai ales cand personajul este Victor Ponta. Dupa mine, PSD singur nu poate da presedinte iar daca se rup (partidele din USL, n.r.), PNL are o sansa in plus ca sa dea presedinte, pentru ca, cu Crin Antonescu in turul doi, si celelalte candidaturi de dreapta se vor strange in spatele lui", a spus Basescu.

El a afirmat ca, in opinia sa, USL nu se va rupe. "Daca nu sunt inteligenti, rup alianta", a spus Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.