Vicepresedintele PDL Raluca Turcan a declarat, marti, ca mai bine si-ar "taia o mana" decat sa-l voteze pe Crin Antonescu la prezidentiale, aratand ca acesta este "retrograd si antieuropean", iar PNL si PSD sunt vinovati in aceeasi masura de saracirea Romaniei.

"Mai bine mi-as taia o mana decat sa-l votez pe Crin Antonescu", a afirmat Raluca Turcan, intr-o conferinta de presa, in legatura cu declaratia presedintelui Traian Basescu potrivit careia in turul al doilea al alegerilor prezidentiale Crin Antonescu ar fi sustinut de toate partidele de dreapta, daca s-ar confrunta cu candidatul PSD.

Potrivit MEDIAFAX, ea a adaugat ca liderul PNL este "retrograd si antieuropean, care a facut mult rau Romaniei si in plan intern si extern" si ea, ca membru al PDL, va face orice ca PDL sa dea candidatul la prezidentiale.

Turcan a mai spus ca PNL si PSD sunt in aceeasi masura vinovati de saracirea Romaniei si ca si PNL, in acest moment prin Crin Antonescu, este partas la saracirea cetatenilor, la indepartarea de cerintele de respectabilitate si de bunastare.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca PSD nu poate da seful statului daca se rupe de PNL, iar un candidat de dreapta, inclusiv Crin Antonescu, va fi sustinut in turul II de toata dreapta si este de preferat "unui plagiator", precizand ca personal il va invata pe liberal ce are facut.

"PSD nu poate da Romaniei presedintele, mai ales cand personajul este Victor Ponta. Dupa mine, PSD singur nu poate da presedinte iar daca se rup (partidele din USL, n.r.), PNL are o sansa in plus ca sa dea presedinte, pentru ca, cu Crin Antonescu in turul doi, si celelalte candidaturi de dreapta se vor strange in spatele lui", a spus Basescu.

El a afirmat ca, in opinia sa, USL nu se va rupe. "Daca nu sunt inteligenti, rup alianta", a spus Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.