PDL considera ca proiectul de buget pe 2014 este cel mai criticat de toata lumea si niciodata in istorie nu au fost critici atat de severe din partea mediului de afaceri, a declarat Andreea Paul, precizand ca in acest buget nu este prevazut niciun leu pentru descentralizarea anuntata de premier.

"PDL a analizat prima forma a proiectului de buget anuntat de USL si a tras concluzia ca este cel mai criticat buget de catre toata lumea. Mediul de afaceri este puternic ostilizat de catre USL si niciodata in istoria Romaniei nu au fost critici atat de severe din partea mediului de afaceri", a afirmat Andreea Paul, prim-vicepresedinte PDL, dupa sedinta BPN, transmite MEDIAFAX.

Ea a spus ca PDL are patru observatii in legatura cu acest buget, una fiind cum se va realiza descentralizarea atat timp cat in buget nu se prevede niciun leu pentru acest lucru.

Paul a mentionat ca toata presiunea este pusa pe autoritatile locale avand in vedere ca nu au fost inclusi bani nici pentru salariile profesorilor, iar investitiile sunt insuficiente si foarte nesigure, deoarece se bazeaza doar pe absorbtia banilor europeni.

Andreea Paul a mai aratat ca din taxa de 7 eurocenti aplicata combustibililor nu va fi construit niciun kilometru suplimentar de drum.

Retail jobs

"E un buget extrem de parsiv, care ia mult de la romani si intoarce foarte putin spre ei. (...) Maine vom depune motiunea simpla pe economie, in care cerem retragerea proiectului de buget, stoparea furtului, transparentizarea bugetului autoritatilor locale, diminuarea evaziunii fiscale, adoptarea unor masuri de urgenta pentru stimularea locurilor de munca, incetarea atacurilor Guvernului Ponta asupra mediului de afaceri si nivelului de trai", a mai aratat Paul.

Ea a adaugat ca PDL va organiza lunea viitoare o intalnire intitulata "Romania bussines-ului", in care membrii Guvernului alternativa al PDL vor discuta cu reprezentanti ai mediului de afaceri despre "solutia alternativa pentru anii care vin".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.