Vicepresedinte PNL Radu Stroe a declarat, luni, ca problema legata de senatorul Sorin Rosca Stanescu nu se va putea rezolva in alt mod decat prin excluderea sa din partid, precizand ca pledeaza in favoarea acestui demers.

Stroe a fost intrebat daca este de asteptat ca la sedinta de luni dupa-amiaza a conducerii PNL sa se ajunga la excluderea senatorului Sorin Rosca Stanescu din partid.

"Stiu ceea ce a declarat presedintele Antonescu, il sustin in totalitate, prin urmare azi va fi o discutie foarte serioasa si aproape ca nu vad cum s-ar putea iesi din aceasta discutie fara excludere, nu vad cum", a raspuns vicepresedintele PNL, potrivit MEDIAFAX.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca a fost convocata sedinta Biroului Politic National al partidului pentru luni, cand va propune excluderea senatorului Sorin Rosca Stanescu din PNL.

Antonescu a precizat ca la sedinta de luni a BPN senatorul Sorin Rosca Stanescu va avea dreptul sa-si spuna punctul de vedere.

"Daca nu se intampla ca, sa zicem, Parchetul sau Oficiul pentru Spalarea Banilor sa revina asupra anuntului pe care l-au facut si sa spuna «am gresit, nu ne-am uitat bine, documentele sunt autentice», daca nu se intampla asta, propunerea mea (de excludere - n.r.) ramane cea pe care v-am spus-o", a afirmat presedintele PNL.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat si vineri seara, la Romania TV, ca, daca documentele invocate de senatorul Sorin Rosca Stanescu in privinta presedintelui Traian Basescu sunt false, va propune excluderea acestuia din partid, o reuniune a forurilor de conducere ale PNL putand avea loc luni sau marti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.