Fostul ministru al Dezvoltarii și Turismului, Elena Udrea scrie pe pagina sa de Facebook ca premierul Victor Ponta ar trebui sa o remanieze pe Maria Grapini, amintind ca actualul ministru al Turismului nu știe nimic de semnarea unui contract de promovare a brandului turistic național.

"Un ministru care nu stie nimic de semnarea unui contract de 143.000 de euro de promovare a brandului turistic national nu are ce cauta in functia pe care o ocupa. Este fie nepasare si incompetenta, fie o fuga de raspundere vecina cu iresponsabilitatea.ANT este o structura subordonata direct ministrului delegat pentru Turism si seful acestei institutii a fost numit in primavara chiar de actuala administratie. Deci, daca brandul turistic nu a fost promovat corespunzator la concertul Tom Jones, intreaga raspundere apartine USL si ministrului Grapini. E un contract facut si semnat de ei", a mai scris Udrea pe pagina sa de Facebook.

Deputatul PDL a adaugat ca nu mai este ministru de aproape 2 ani și ca nu se justifica astfel faptul ca USL continua sa dea vina pe ea pentru "incompetenta lor maladiva care a dus deja la scaderea turismului românesc ".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.