Presedintele PDL, Vasile Blaga, a facut apel, sambata, la Pitesti, la toti parlamentarii "responsabili" sa nu voteze proiectul de buget pentru 2014, pe care l-a caracterizat ca fiind "un buget fanariot", "un buget parsiv, pentru ca da cu o mana si ia cu trei".
"Ii chem pe toti parlamentarii responsabili sa nu voteze acest proiect de buget, care este unul de involutie economica a Romaniei, nici macar de stagnare. Este un buget de involutie, este un buget parsiv, pentru ca da cu o mana si ia cu trei. Cresterile de pensii si salarii anuntate de Guvern nu vor putea acoperi majorarile de taxe preconizate pentru anul viitor. Spun ca indexeaza cu trei si ceva la suta si de fapt din toate analizele facute de economisti reiese ca din buzunarul fiecarui roman, anul viitor, se va scoate cel putin un salariu mediu pe economie. Este un buget fanariot, pentru ca au repornit tavalugul taxelor si impozitelor", a declarat Vasile Blaga.

El a mai spus ca "in momentul asta, PNL nu este altceva decat un altfel de PSD", precizand ca liberalii au abandonat principiile de dreapta in momentul in care au acceptat un proiect de buget construit pe principii de stanga, relateaza hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.