Presedintele PSD a declarat ca Traian Basescu se comporta ca Adolf Hitler in ultimul an al celui de-al Doilea Razboi Mondial cand stie ca este infrant si incearca sa dauneze cat mai mult.

"In 1944, Aliatii stiau ca vor invinge, dar mai stiau ca cel impotriva carora luptau nu va accepta infrsngerea si va face cst mai mult rau. De aceea, va spun ca Traian Basescu va face Romsniei cst de mult rau va putea", a spus Ponta, citat de Romania TV.

Acesta a aratat ca regimul Basescu reprezinta singurul dusman al PSD si al USL. "Avem un singur dusman: acest regim ticalos si sunt de parere, ca in 1944, ca desi multe lucruri ne despart, toate fortele binelui sa lupte pentru ca acest regim sa dispara", sustine primul-ministru.

Basescu: Rog Guvernul sa ia in calcul renegocierea cu FMI si BM; a fost o negociere proasta

"Aseara ne oferea sprijinul sa negociem mai bine cu FMI. Adica sa taiem pensii si salarii sau sa facem psrtii si telegondole intre palatul Cotroceni si Ministerul Dezvoltarii. Multumesc, nu am nevoie de o asemenea expertiza", a apreciat liderul social-democratilor.

Consiliul National al PSD s-a reunit la Sala Palatului. Cele mai importante declaratii


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.