Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca a fost convocata sedinta Biroului Politic National al partidului pentru luni, cand va propune excluderea senatorului Sorin Rosca Stanescu din PNL.

Antonescu a precizat ca la sedinta de luni a BPN senatorul Sorin Rosca Stanescu va avea dreptul sa-si spuna punctul de vedere, scrie realitatea.net.

"Daca nu se tntampla ca, sa zicem, Parchetul sau Oficiul pentru Spalarea Banilor sa revina asupra anuntului pe care l-au facut si sa spuna «am gresit, nu ne-am uitat bine, documentele sunt autentice», daca nu se tntampla asta, propunerea mea (de excludere - n.r.) ramane cea pe care v-am spus-o", a afirmat presedintele PNL.

El a tinut sa respinga interpretarile lui Rosca Stanescu, precizand ca tn acest caz nu este vorba de imaginea afectata a PNL.

"Nu e vorba de imagine, si eu si tn general tn PNL putem sa ne asumam pierderi temporare de imagine, dar pentru un lucru tn care credem, pentru un lucru despre care credem ca e corect, aici nu e vorba de imagine, ci este vorba de un lucru profund incorect si asa ceva nu putem accepta", a declarat Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.