Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca relatia sa cu premierul Victor Ponta "nu mai este, de o bucata de vreme, atat de apropiata, de calda", dar a ramas una corecta, scrie MEDIAFAX.

Intrebat, intr-o emisiune a postului Romania TV, daca mai are relatia corecta cu Victor Ponta pe care avut-o timp de doi ani, Crin Antonescu a precizat:

"Nu am incetat niciodata eu si Victor Ponta sa avem o relatie corecta. Relatia nu mai este, de o bucata de vreme, atat de apropiata, atat de, sa spun, calda, dar o relatie corecta a existat in permanenta".

Antonescu a mai aratat ca sentimentele pesedistilor privind sustinerea unui candidat la Presedintie din alt partid exista si la liberali.

"Sentimentele care sunt descrise astazi de multi colegi pesedisti, cum ca nu sunt ei foarte impacati cu ideea ca ar putea sustine un candidat la Presedintie din alt partid, cum ca nu-i iubesc foarte mult pe liberali, sentimentele acestea sa stiti ca exista si in tabara cealalta", a punctat liderul PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.