Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in debutul sedintei BPN al PSD, la care presa a avut acces, ca liberalul Daniel Chitoiu conduce negocierile cu FMI si, in consecinta, el stabileste daca poate sa dea bani sau daca nu poate sa dea bani.

Ponta a adaugat ca "este usor sa vorbesti la televizor" si sa zici "sa dam bani", el aratand ca ar trebui sa se treaca peste "povestea asta cu opozitia de la putere".

"Am considerat ca e normal ca ministrul de Finante, vicepremier, sa conduca aceste discutii (cu FMI - n.r.) pentru ca nu mai vreau sa impartim Guvernul intre cei buni, care nu vor cu FMI, si vor sa se dea bani la toata lumea, si cei rai, care nu vor sa dea bani. Asa ca domnul Chitoiu daca poate da bani, daca nu poate nu da bani. Dar povestea asta cu opozitia de la putere cred ca poate o trecem de data asta. E asa usor sa vorbesti la televizor dupa care sa zici sa dam bani", a spus Ponta.

El a aratat ca Guvernul are un ministru de Finante liberal, in care el, ca premier, are o incredere totala.

"Sunt convins ca domnul Chitoiu ne va prezenta si noua si colegilor sai de partid cea mai buna varianta posibila pentru bugetul pe 2014", a spus Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.