Decizia angajarii raspunderii pe descentralizare a fost luata in comun de toti liderii USL, a afirmat premierul Victor Ponta, adaugand insa, dupa ce prim-vicepresedintele PNL Klaus Iohannis a evocat ideea unei dezbateri in locul acestei proceduri, ca "cineva fuge din poza zicand ca nu a fost acolo".

Prim-vicepresedintele PNL Klaus Iohannis a declarat, marti, dupa reuniunea grupurilor parlamentare PNL, ca unii dintre liberali considera ca nu este bine ca Guvernul sa-si angajeze raspunderea pe proiectul de descentralizare si doresc o dezbatere in Parlament asupra acestuia.

In replica, liderul PSD, premierul Victor Ponta a afirmat, miercuri, ca decizia angajarii raspunderii a fost luata in consens in cadrul Uniunii Social-Liberale, transmite MEDIAFAX.

"Ati fost la conferinta de presa cand Antonescu, cu mine, cu Daniel Constantin si cu Oprea am anuntat decizia USL. Sincer sa fiu, eu am totala incredere ca, daca luam o decizie impreuna, dupa aia, iarasi mai fuge cineva din poza si zice ca n-a fost acolo. Desigur, si eu imi doresc intotdeauna cat mai multe dezbateri, din acest motiv Dragnea a fost la toate grupurile parlamentare si va merge in continuare", a spus Ponta jurnalistilor.

El a reiterat ca decizia privind angajarea raspunderii a fost luata de comun acord cu ceilalti lideri USL.

"Asta s-a decis la USL, repet, in prezenta tuturor liderilor USL", a subliniat Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.