Camera Deputatilor a respins, marti, cu 50 voturi "pentru", 224 "impotriva" si 19 abtineri, motiunea simpla initiata de 72 de deputati PDL si PP-DD intitulata "CFR Marfa - Cronica altei privatizari esuate".

Motiunea a fost dezbatuta in plenul Camerei in sedinta de luni.

Potrivit MEDIAFAX, ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a declarat, la dezbateri, ca motiunea opozitiei pe tema CFR Marfa are "un stil literar-politicianist", in timp ce reprezentantii PDL au criticat esuarea privatizarii.

Conducerea PDL a decis in sedinta de la inceputul saptamanii trecute depunerea la Camera Deputatilor a unei motiuni simple pe tema privatizarii CFR Marfa.

Purtatorul de cuvant al PDL, Adriana Saftoiu, a precizat, dupa sedinta de saptamana trecuta a BPN, ca PDL asteapta prin aceasta motiune raspuns la trei intrebari - ce se va intampla cu cei 11.000 de angajati ai CFR Marfa, cine isi asuma raspunderea pentru hotararea de Guvern care a dus la esuarea privatizarii si cand va fi reluat procesul de privatizare. Ea a adaugat ca se impune si demisia, cel putin de onoare, a ministrului Transporturilor, Ramona Manescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.