Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, este noul presedinte al organizatiei judetene a PDL, castigand la 56 de voturi distanta fata de contracandidatul sau, Nicolae Iotcu, presedinte al Consiliului Judetean Arad.

La Consiliul de coordonare judetean al PDL Arad au fost prezenti peste 650 de delegati, care au votat noua conducere, pentru functia de presedinte al organizatiei judetene candidând primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, si presedintele Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu.

In urma alegerilor, Falca a obtinut 351 de voturi, in timp ce Iotcu a obtinut 295, iar 14 voturi au fost declarate nule.

In discursul sau de dinaintea votului, Falca a spus ca a venit la Consiliul de corordonare judetean ”nu cu gandul la o zi a succesului", pentru ca "e o zi a durerii", intrucât nu s-ar putea bucura de o eventuala victorie pentru ca in ultima vreme nu a existat unitate in filiala judeteana.

El a reluat si de aceasta data ideea ca dreapta românesca trebuie sa se uneasca.

Falca a vorbit si despre "performantele" lui Gheorghe Seculici la conducerea organizatiei si a spus ca acesta nu se poate retrage discret din conducerea judeteana, propunand audientei sa accepte organizarea "unui eveniment mare" la Sala Polivalenta, delegatii aplaudand indelung pentru sustinerea initiativei, scrie MEDIAFAX.

Si dupa aflarea rezultatului votului, Falca a spus ca nu poate vorbi "nici de o victorie, nici de un succes", el felicindu-l pe Iotcu "pentru daruire".

"Cei care au lucrat lânga mine, in comparatie cu altii, au avut ocazia sa creasca, sa ocupe functii. Important e ca pe parcusul vietii politice sa nu va tradati cetatenii si caracterul", a spus noul lider PDL Arad.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.