Premierul Victor Ponta le-a cerut, vineri, ministrilor sa nu ezite sa indeparteze din institutii orice persoana banuita de fapte de coruptie.

La inceputul sedintei de guvern, prim-ministrul a apreciat activitatea Parchetului in ceea ce priveste combaterea coruptiei, facand referire la cazurile aparute in ultimele zile la Vama Albita, la Politia Pantelimon si la Hidroelectrica, si a cerut ministrilor sa indeparteze din subordine persoanele suspectate.

"Cer tuturor ministrilor si structurilor din subordine sa puneti la dispozitie, in modul cel mai transparent, atat procurorilor, cat si, daca e cazul, media, toate datele si sa nu ezitati sa luati masuri de indepartare a oricarei persoane banuite intr-un fel sau altul de fapte de cporuptie", a spus Ponta.

Totodata, premierul a apreciat ca activitatea de combatere a acestui flagel trebuie sa continuie, iar persoanele vinovate sa fie sanctionate aspru de lege.

"Salut activitatea de combatere a coruptiei in orice zona apare. Metehnele vechi se scot cu greu si cred ca e foarte bine ca orice fel de fapte posibile de coruptie sa fie sanctionate cat mai dur", a conchis Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.