Vicepresedintele politic al UDMR, Laszlo Borbely, afirma ca formatiunea sa nu este de acord cu marirea cotei unice de la 16 la 22 la suta, potrivit unei variante care ar fi fost discutata de liderii USL, apreciind ca "ceea ce pagubeste Romania cel mai mult" este schimbarea frecventa a legislatiei.

Laszlo Borbely a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca reprezentantii Uniunii nu sunt de acord cu ideea de marire a cotei unice de la 16 la 22 la suta, aratand ca aceasta "a functionat bine" si a asigurat o stabilitate.

"Nu suntem de acord cu marirea cotei unice. Pentru ca a functionat bine, e stabilitate si ceea ce pagubeste Romania cel mai mult este ca schimbam tot timpul legislatia. Deci, aceasta cota unica a functionat bine, nu trebuie schimbata", a spus Borbely, potrivit MEDIAFAX.

Chestionat cu privire la cealalta masura care ar fi avuta in vedere de Guvern, potrivit unor surse din USL, de scadere a TVA cu doua puncte procentuale, Borbely a aratat ca discutia este "mai complexa".

"Daca vorbim de 2016, va inchipuiti cate discutii vor fi pe tema aceasta", a mai spus el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.