Vicepremierul Liviu Dragnea l-a ironizat, joi, pe ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, aratand ca, din cate isi aduce aminte, acesta "era" ministru si ca, impreuna cu ANAF, se ocupa de colectarea veniturilor si nu de a spune ca nu e de acord cu o masura care nici macar nu a fost propusa.

Solicitat sa comenteze faptul ca ministrul Daniel Chitoiu a admis, joi, intr-un comunicat de presa, faptul ca in USL a existat o discutie informala despre cresterea veniturilor la buget si ca, in acest context, PNL nu sustine cresterea cotei unice de la 16% la 22%, Dragnea a raspuns: "Ce pot sa spun? Din cate imi aduc eu aminte, cel putin pana sa vin aici la aceasta manifestare serioasa, domnul Daniel Chitoiu era ministrul Finantelor".

"Si ministrul Finantelor publice, impreuna cu ANAF, se ocupa de nivelul de colectare a veniturilor si cred ca de acolo ar trebuie sa vina, cred ca de la Ministerul de Finante ar trebui sa vina alt tip de comunicat, nu ca nu este acord cu nu stiu ce masura care de fapt nu a fost propunsa, ci sa vina propuneri de masuri pentru imbunatatirea nivelului de colectare a veniturilor care ne poate ajuta la dezvoltare", a adaugat Dragnea, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat daca apreciaza ca, prin acest comunicat, liberalii sau incercat sa se pozitioneze fata de masura cresterii cotei unice dinainte de a fi propusa, Dragnea a raspuns negativ.

Citeste si: Chitoiu: PNL nu va sustine orice masura de crestere a cotei unice de 16%


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.